Living Les Bons Temps στο Mardi Gras


Ενημερώθηκε: 03/16/20 | 16 Μαρτίου 2020

Καθώς έριξα χάντρες πάνω από το μπαλκόνι από σφυρήλατο σίδερο του Bourbon Bandstand, κοίταξα κάτω από τα πλήθη: ξένοι σε εξελιγμένα κοστούμια φρυγανισμένα ποτά, γέλασαν, καθώς και χόρευαν ενώ οι συγκροτήσεις των δρόμων τους διασκεύαζαν με τζαζ.

“Ο Mardi Gras είναι σίγουρα άγριος”, σκέφτηκα.

Όπως δηλώνουν εδώ, “Laissez Les Bons Temps Rouler!” (“Αφήστε τους μεγάλους χρόνους να κυλήσουν!”)

Ο Mardi Gras (γνωστός και ως λίπος την Τρίτη) είναι το μεγαλύτερο γεγονός της πόλης της χρονιάς. Ενώ ο Mardi Gras εμφανίζεται επίσημα την Τρίτη πριν από την Τετάρτη της Τετάρτης, υπάρχουν τόνοι παρελάσεων καθώς και εορτασμοί που οδηγούν στο τεράστιο γεγονός.

Η παρακολούθηση του Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη ήταν ένα όνειρο μου θεωρώντας αυτό το κολέγιο. Είναι ένα από τα καλύτερα – καθώς και πολλά περίφημα – φεστιβάλ στον κόσμο.

Βλέποντας εικόνες σε περιοδικά καθώς και χαρακτηριστικά στην τηλεόραση με έκανε να πω, “Θέλω να πάω σε αυτό! Αυτό φαίνεται διασκεδαστικό! ”

Όμως, τα χρόνια που πέρασαν, το κολέγιο έγινε μια μακρινή μνήμη, καθώς και οι μέρες μου που σκοντάφτουν με δρόμους ήταν πολύ πίσω μου. Ενώ η άγρια ​​γιορτή που φέρνει η μέρα έχει λίγη γοητεία για μένα, το φανταστικό αμερικανικό οδικό ταξίδι μου με πήρε στη Νέα Ορλεάνη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, γι ‘αυτό αποφάσισα να το πιπιλίσω καθώς και να ρίξω χάντρες με τα καλύτερα από αυτά!

Φτάνοντας στη Νέα Ορλεάνη την Κυριακή πριν από τον Mardi Gras, τον φίλο μου Kiersten από την ξανθιά στο εξωτερικό, καθώς έτρεξα για να πιάσω τη δημοφιλή παρέλαση Bacchus. Είναι μια από τις μεγαλύτερες παρελάσεις στην πόλη, καθώς και κατανοητό για το μέγεθός της, τα θεαματικά πλωτήρα, καθώς και τους οικοδεσπότες αστέρων.

Αλλά ο Bacchus είναι μόνο μία από τις παρελάσεις.

Αρχίζοντας τον Ιανουάριο, η Νέα Ορλεάνη είναι γεμάτη με καθημερινές παρελάσεις που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της σεζόν Mari Gras. Όπως και ο Bacchus, λειτουργούν μαζικά καθώς και εξελιγμένα πλωτά, κοστούμια, χορευτές, καθώς και πορεία που δημιουργήθηκαν για να παράγουν μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με καρναβάλι. Καθώς στρέφονται με την πόλη, οι άνθρωποι στα πλωτά ρίχνουν χάντρες, παιχνίδια, καθώς και ακόμη και καρύδες στα πλήθη κάτω.

Οι τοπικοί κάτοικοι είναι οι διαδρομές παρέλασης, δημιουργώντας μικροσκοπικές περιοχές πικνίκ συνολικά με ξαπλώστρες, φαγητό, καθώς και τραπέζια. Παίρνουν ολόκληρα τμήματα του δρόμου, που φτάνουν νωρίς το πρωί για να ασχοληθούν με την ασφάλιση. Πολλοί έρχονται ακόμη και με σκάλες για να πάρουν ένα πολύ καλύτερο πλεονέκτημα από το οποίο να πιάσει ό, τι ρίχνεται από τα πλωτά.

Αυτές οι περιοχές πικνίκ στροβιλιστούν στους δρόμους, καθώς οι θεατές παίρνουν πρωταρχικό γνήσιο κτήμα από άλλους θεατές. Κανονικά, οι πόλεις προσπαθούν κανονικά να επιτρέψουν ως πολλούς ανθρώπους να βλέπουν τις παρελάσεις όσο το δυνατόν, καθώς και να αποτρέψουν εκείνους που αναλαμβάνουν τόσο πολύ χώρο. Ωστόσο, εδώ στη Νέα Ορλεάνη, κανείς δεν νοιαζόταν, καθώς ανακάλυψα ότι αυτή η μικρή διαφορά ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη του φεστιβάλ.

Καθώς ο Mardi Gras πλησιάζει, η πόλη γεμίζει με τους Revelers καθώς και με τα πάρτι. Οι παρελάσεις φέρνουν τα πλήθη, καθώς και τη μουσική καθώς και τα ποτά τους κρατούν. Στη Νέα Ορλεάνη, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως το χρόνο κλεισίματος.

Στη συνέχεια, την τεράστια μέρα, η Νέα Ορλεάνη εκρήγνυται σε οργανωμένο χάος.

Ξεκινώντας νωρίς την ημέρα του Mardi Gras, η παρέλαση του Zulu – δημοφιλής για τη ρίψη καρύδων – ανακαλύπτει τη μέθοδο της με την πόλη. Εκτός από την κοινωνία της Αγίας Άννας – τα καλύτερα κατανοητά για τα εξελιγμένα κοστούμια τους – αφήνει το νερό για τη γαλλική συνοικία, με τους Revelers να ενταχθούν στην πορεία.

Καθώς συνεχίζεται η μέρα, τα κόμματα μεγαλώνουν σε μέγεθος στη γαλλική συνοικία, καθώς και οι δρόμοι διογκώθηκαν με πωλητές καθώς και με κόμμα.

Πέρασα τη μέρα μου στην οδό Bourbon, πολύ δημοφιλή οδό ποτού της Νέας Ορλεάνης.

Οι φίλοι μου, καθώς ικανοποίησα μερικούς Ιταλούς τουρίστες, συνδεδεμένα με ποτά, καθώς και πέρασα το απόγευμα barhopping. Η μέρα έγινε ασαφής, καθώς τα ποτά ρέουν, καθώς και περίπου στις 21:00 το αποκαλούσα μια νύχτα, πήγα στο σπίτι, καθώς και πέρασαν … εννοώ, πήγα στο κρεβάτι. (Υπάρχουν εκείνοι που μπορούν να ξεκινήσουν το ποτό τους στις 1μμ καθώς και να ανεβαίνουν μέχρι την αυγή. Δεν είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους.)

Αν και ήταν μια νωρίς το βράδυ για μένα, ο Mardi Gras ήταν τόσο διασκεδαστικός όσο και εξωφρενικός όπως ήλπιζα. Όλοι ήταν σε μια ευτυχισμένη, φιλική, καθώς και φιλόξενη διάθεση. Μου άρεσε η συντροφικότητα. Το πνεύμα του γεγονότος καθώς και η αδελφότητα σε όλη την πόλη αποτελούσαν τα πλήθη (αν και υπάρχουν πολλές περιοχές όπου μπορείτε να ξεφύγετε από αυτά!).

Ήταν άγρια, συναρπαστική, ζοφερή, διασκέδαση καθώς και εορταστική. Εν ολίγοις, ήταν ό, τι ήλπιζα ότι θα ήταν.

(Σημείωση: Όλες οι εικόνες εκτός από την κορυφή είναι από την ξανθιά στο εξωτερικό.)

Book Your trip to new Orleans: Logistical ideas as well as Tricks
Κλείστε την πτήση σας
Χρησιμοποιήστε το Skyscanner ή το Momondo για να ανακαλύψετε μια φθηνή πτήση. Είναι οι δύο προτιμώμενες μηχανές περιήγησης από τότε που περιηγούνται στις ιστοσελίδες καθώς και τις αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ώστε να καταλαβαίνετε πάντα ότι καμία πέτρα δεν αφήνεται. Ξεκινήστε με το Skyscanner πολύ πρώτα αν και από τότε που έχουν τη μεγαλύτερη εμβέλεια!

Κλείστε το κατάλυμα σας
You can book your hostel with Hostelworld as they have the greatest inventory as well as finest deals. Εάν θέλετε να μείνετε κάπου εκτός από έναν ξενώνα, χρησιμοποιήστε το Booking.comΚαθώς επιστρέφουν σταθερά τα λιγότερο δαπανηρά ποσοστά για τους ξενώνες καθώς και τα φθηνά ξενοδοχεία.

Μην αποτυγχάνετε να θυμάστε την ταξιδιωτική ασφάλιση
Η ταξιδιωτική ασφάλιση θα σας εξασφαλίσει την ασθένεια, τον τραυματισμό, την κλοπή, καθώς και τις ακυρώσεις. Είναι λεπτομερής ασφάλεια στην κατάσταση οτιδήποτε πάει στραβά. Ποτέ δεν πηγαίνω σε ένα ταξίδι χωρίς αυτό, όπως έπρεπε να το χρησιμοποιήσω πολλές φορές στο παρελθόν. Οι προτιμώμενες εταιρείες μου που προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση καθώς και την αξία είναι:

Πτέρυγα ασφαλείας (για όλους κάτω από 70)

Ασφαλίστε το ταξίδι μου (για όσους άνω των 70)

Medjet (για επιπλέον κάλυψη επαναπατρισμού)

Ψάχνετε για τις καλύτερες εταιρείες για να εξοικονομήσετε χρήματα;
Ελέγξτε τη σελίδα πόρων μου για τις καλύτερες εταιρείες που χρησιμοποιούν όταν ταξιδεύετε. Αναφέρω όλα αυτά που χρησιμοποιώ για να εξοικονομήσω χρήματα όταν είμαι στο δρόμο. Θα σας εξοικονομήσουν χρήματα όταν ταξιδεύετε επίσης.

Χρειάζεστε έναν οδηγό;
Η Νέα Ορλεάνη έχει μερικές πραγματικά φανταστικές εκδρομές που προσφέρονται. Για μια διεξοδική περιήγηση με τα πόδια, επιθεωρήστε τις περιπάτους. Έχουν επαγγελματίες οδηγούς καθώς και μπορούν να σας πάρουν πίσω από τις σκηνές στα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης.

Αν θέλετε μια περιοδεία με ποδήλατο, χρησιμοποιήστε περιηγήσεις λιπαρών ελαστικών. Έχουν το καλύτερο, καθώς και πολλές οικονομικά αποδοτικές εκδρομές ποδηλάτων στην πόλη (και έχουν και μια εκδρομή Haunted Bike).

Θέλετε πολύ περισσότερες πληροφορίες για τις Ηνωμένες Πολιτείες;
Φροντίστε να πάτε στον ισχυρό οδηγό προορισμού μας στις Ηνωμένες Πολιτείες για ακόμη και περισσότερες συμβουλές σχεδιασμού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *