Πρώτη εμφάνιση: ερωτευμένος με την Oaxaca


ως υποστηρικτές του Patreon, παίρνετε μια πρώτη ματιά στις μελλοντικές αναρτήσεις ιστολογίου! Αυτό βγαίνει σε δύο εβδομάδες, αλλά μπορείτε να το διαβάσετε τώρα! Ελπίζω να σας αρέσει. Έχετε φτάσει ποτέ σε έναν προορισμό και απλά ήξερα ότι είναι για σας; Κάτι στον αέρα μόλις σας είπε ότι αυτό το μέρος είναι ό, τι ονειρευόσασταν να είναι και θα ερωτευτείτε για πάντα.

Έχω αισθανθεί αυτόν τον τρόπο μόνο μερικές άλλες φορές πριν, στο Παρίσι, το Χονγκ Κονγκ και το Τόκιο.

Και ένιωσα ξανά έτσι όταν έφτασα στην Oaxaca.

Η CIT …

Γεια! Συγγνώμη που διακόπτησα αλλά ….

Φαίνεται ότι έχετε σκοντάψει σε ένα άρθρο μόνο για συνδρομητή!

(Ήδη μέλος; Συνδεθείτε εδώ.)

Αυτό το άρθρο απευθύνεται αποκλειστικά για μέλη του νομαδικού Matt Plus! Το NM+ είναι το μοναδικό πρόγραμμα του μέλους μας που δίνει στους αναγνώστες σαν τον εαυτό σας πρόσβαση σε αναρτήσεις ιστολογίου PERK. Τα μέλη λαμβάνουν επίσης δωρεάν βιβλία, οδηγούς, μαθήματα blogging, πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, επαναλήψεις εκδηλώσεων, μηνιαίες δώρα, μπλουζάκια, αποκλειστικές εκπτώσεις για εξοικονόμηση χρημάτων και πολλά άλλα!

Ως μέλος του νομαδικού Matt Plus, δεν παίρνετε μόνο τόνους προνόμια για να κάνετε τα ταξίδια σας φθηνότερα, αλλά μας βοηθούν να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το σε βάθος περιεχόμενο ταξιδιού που αγαπάς!

Το καλύτερο από όλα, το κόστος εγγραφής λιγότερο από το κόστος του μεσημεριανού!

Εάν θέλετε πρόσβαση σε αυτό το άρθρο (καθώς και 100+ άλλα άρθρα μόνο για μέλη) και όλα αυτά τα άλλα αξιοσημείωτα προνόμια, συμμετέχετε στο Nomadic Matt Plus και αρχίστε να βγάζετε περισσότερα από τα ταξίδια σας σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Σύνδεση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *